En aromali 9 en-iyi-Iqos-sigara fiyati

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara özge duman ürünlerinden çok henüz münteşir bir kullanıma mevla ve bu popülerite, sigara yerındaki çeşitliliğin her sabık çağ artmasına vadi açıyor. Onlardan biri bile IQos sigara olarak zıtmıza çıkıyor.
Haddizatında bu bir çeyiz. Yeni göbek tütün buharlaştırıcı olarak teşhismlanıyor. Ama aynı zamanda sigara sınıfında vaziyet kızılıyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos için fen vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulmuş olan likityı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan mayilar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
iqos fiyat Bunların şerik yanlarını şöyle sıralamak mümkün:
• İkisi de buharlaştırma tekniğiyle çalışıyor.
• Her iki ürün bile elektriğe ve sayısal pile ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini de şarj geçirmek gerekiyor.
• İkisinde bile bir sarf malzemesi kullanılıyor. IQos stick adlı tütün çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı mayilarla kullanılabiliyor.
• Her dü ürün de ihtiyaç duyulan nikotini alınlıyor ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Kullanmaı Nite Olur?
Bu cihazın sineine mini duman sigaraları konuluyor ve amortisör bunu 350 kadar ısıtıyor. Ancak doğal ki banko yakmıyor. Böylelikle yakmadan buhara dönüştürülüyor.




Cihazın içerisine yerleştirilen mini duman iqos fiyat sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bunların boyutu ekseriya 3 santim denli oluyor. Kullanılan cihazlar ise IQos 3 Duo ve benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Daha bir tomar haber kazanmak, tüm ürünleri vermek ve Iqos paha muhaliflaştırması üretmek için Dumandegilbuhar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page